Πρωτομαγιά στα Παραδοσιακά Τζουμέρκα 3 ημέρες 29/04-01/05
SKU: oe-002

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ - ΑΡΤΑ
Συγκέντρωση το πρωί 07:00 και αναχώρηση για την Άρτα με ενδιάμεσες στάσεις. Φτάνοντας στον προορισμό μας θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το πασίγνωστο γεφύρι της Άρτας, λιθόκτιστη γέφυρα του ποταμού Άραχθου, του 17ου αιώνα μ.Χ., που έγινε πασίγνωστη από το ομώνυμο θρυλικό δημοτικό τραγούδι που αναφέρεται στην "εξ ανθρωποθυσίας" θεμελίωσή του. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο εντός του ξενοδοχείου και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ – ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ – ΜΟΝΗ ΚΗΠΙΝΑΣ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ - ΑΓΝΑΝΤΑ
Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε για τα πανέμορφα Τζουμέρκα ένα φυσικό τοπίο όπου συνυπάρχουν αρμονικά οι ορεινοί όγκοι, με την πλούσια βλάστηση και το υγρό στοιχείο. Πρώτη στάση μας το γεφύρι της Πλάκας, το μεγαλύτερο πέτρινο μονότοξο γεφύρι στην Ελλάδα, με τόξο ανοίγματος 40 μέτρων και ύψος περίπου 20 μέτρα. Συνεχίζουμε για την Μονή Κηπίνας η οποία βρίσκεται χτισμένη μέσα σε βράχο & η εντυπωσιακή κατασκευή της προκαλεί δέος… Στην πορεία θα επισκεφτούμε τα Πράμαντα, οικισμός, αμφιθεατρικά χτισμένος σε υψόμετρο 840μ. στους πρόποδες της Στρογγούλας, ίσως της πιο επιβλητικής κορυφής των πολυτραγουδισμένων Τζουμέρκων. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα στο κεφαλοχώρι και στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε για να συναντήσουμε τα Άγναντα, ένα τοπίο που κύριο χαρακτηριστικό του είναι η πλουσιότατη βλάστηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο εντός του ξενοδοχείου και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΛΟΓΑΡΟΥΣ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για να περιηγηθούμε στην λιμνοθάλασσα της Λογαρούς, περνώντας τις λουρονησίδες, ανάμεσα στην Λογαρού και τον Αμβρακικό κόλπο. Εν συνεχεία αναχωρούμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε Δίκλινο

139

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε Μονόκλινο

170 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Πολυτελές  κλιματιζόμενο πούλμαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • 2 διανυκτερεύσεις στην ΑΡΤΑ στο ξενοδοχείο ARTA PALACE 4* με πρωινό σε μπουφέ
  • Ημιδιατροφή στο εστιατόριο του Ξενοδοχείου
  • Αρχηγός του γραφείου μας

Δεν Περιλαμβάνει:
Εισόδους σε πάρκα, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους καθώς και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η σειρά των περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.