Skip to main content

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 6 ΗΜΕΡΕΣ

21/04, 22/04, 26/04

Τιμή από: 300 €

Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ:

Συγκέντρωση ώρα 7:30 π.μ. και αναχώρηση για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις κατά την διαδρομή. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων. Διασχίζοντας την Ανατολική Θράκη, στάση στη Ραιδεστό, το σημερινό Τερκιντάγ. Άφιξη στην Πόλη και Προαιρετική Κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό καράβι .ΚΟΣΤΟΣ 25 ΕΥΡΩ. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο.Μεταφορά στο ξενοδοχείο ,τακτοποίηση στα δωμάτια.Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ( ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ):

Μετά το πρόγευμα επίσκεψη στο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ και αμέσως μετά από το Καμπατάς θα επιβιβαστούμε σε πλοίο για να επισκεφθούμε τα Πριγκηπόνησα. Θα επισκεφτούμε την Πρίγκηπο. Γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο και για όσους επιθυμούν προαιρετικά βόλτα με τις παραδοσιακές άμαξες το γύρο του νησιού. Αμέσως μετά θα πάμε στην Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας. Επιστροφή στην πόλη.Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση σε παραδοσιακό νυχτερινό κέντρο με ζωντανή ορχήστρα και παραδοσιακούς χορούς της κοιλιάς (oriental). KΟΣΤΟΣ 30 ΕΥΡΩ. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:

Πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί στη χερσόνησο που ιδρύθηκε η αρχαία αποικία του Βυζαντίου. Αμέσως μετά επίσκεψη στο μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγία Σοφία. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού.Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επίσκεψη στην εκπληκτική Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά για να κάνετε τις αγορές σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΞΑΝΘΗ:

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παναγία των Βλαχερνών και στη συνέχεια επίσκεψη στο Μπαλουκλί (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης και στη συνέχεια αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Ξάνθη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΞΑΝΘΗ – ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Σημείωση για την Κυριακή του Πάσχα:
Το βράδυ θα πάμε στην Αγία Τριάδα για την Θεία Λειτουργία της Αναστάσεως. Δυνατότητα παρακολούθησης της Αναστάσιμης λειτουργίας στο Πατριαρχείο για όσους επιθυμούν.  Στη συνέχεια ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ σε εστιατόριο στην Τακσίμ . Επιστροφή  στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.

 • 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη και 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην Ελλάδα

 • 3 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη

 • Κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα.

 • Ξεναγός / Αρχηγός 

 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

ΔΕΜ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.

 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.

 • Εισιτήρια για τα Πριγκηπόνησα (15€)

 • Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα να γίνουν και στην πόλη της Αλεξανδρούπολης ή Θεσσαλονίκης
 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις μπορεί να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

300 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝ/ΝΟΥ

160 €

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Λαγουμιτζή 65,
Νέος Κόσμος,
11 744
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 210 92 33 333
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • Δευτέρα-Παρασκευή
  09:00 π.μ. - 06:00 μ.μ.
 • Σάββατο
  09:00 π.μ. - 02:00 μ.μ.