ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - (ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ) | 5 ΗΜΕΡΕΣ 28/7, 18/8.

Τιμή πώλησης με έκπτωση
Τιμή από: 315,00 €

local_shipping

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - (ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ)

1Η ΗΜΕΡΑ: 

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ., στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, στην ΚΡΥΟΠΗΓΗ, στο "πρώτο πόδι" της Χαλκιδικής, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: 

Πρωινό και τα μαγευτικά τοπία της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ θα ξεκινήσουν συναρπαστικά την ημέρα μας. Η διαδρομή μας υπέροχη, περνά από τo XANIΩΤΗ και το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ, στάση και συνεχίζεται από τα ΛΟΥΤΡΑ για να καταλήξει στη ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Η όμορφη παραλιακή διαδρομή μας συνεχίζεται από τη ΣΙΒΗΡΗ και μετά το μεσημέρι που επιστρέφουμε για ξεκούραση και χαλάρωση στους όμορφους κήπους και την πισίνα του ξενοδοχείου μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: 

Πρωινό και η περιήγηση μας στη Χαλκιδική συνεχίζεται με τη χερσόνησο της ΣΙΘΩΝΙΑΣ, όπου και εδώ θα συναντήσουμε πολύ όμορφες περιοχές με μαγευτικές παραλίες, καθώς διασχίζουμε τα ανατολικά παράλια, από τον ΟΡΜΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, τη ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ και τη ΣΑΡΤΗ, στάση, πριν καταλήξουμε στο ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην παραλία του ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ, ενώ αμέσως μετά η παραλιακή διαδρομή μας θα συνεχιστεί από τη ΝΙΚΗΤΗ, για να φθάσουμε και πάλι στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: 

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη. Παραμονή για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά και εναλλακτικά προαιρετικά (έξοδα ατομικά) ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ με τουριστικό πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ, με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Επιστροφή στο ξενοδοχείo μας το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: 

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις στην παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ και την περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PALLADIUM3* στην ΚΡΥΟΠΗΓΗ.
  • 4 πρωινά σε μπουφέ.
  • 4 δείπνα σε μπουφέ.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φόρος διαμονής.
  • Φ.Π.Α. 
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο ενήλικας 3ο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο
315€ 275€ 215€

Ρωτήστε μας


Χαρακτήρες που γράφηκαν:
  • Breath Taking Athens