Παλαιός Παντελεήμονας - Έδεσσα - Κατερίνη - Όλυμπος

3 ΗΜΕΡΕΣ

Τιμή από: 168 €

Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η ημέρα
Αναχώρηση στις 8.15 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, περιοχή ΛΑΜΙΑΣ στάση, στη συνέχεια μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ, φθάνουμε στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, με τα πέτρινα σπιτάκια και τη μοναδική θέα, στον Όλυμπο και το Θερμαϊκό. Γεύμα προαιρετικά και καταλήγουμε στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς, για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.
2η ημέρα
Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Πρώτος σταθμός η πόλη της ΕΔΕΣΣΑΣ με τους περίφημους καταρράκτες. Αμέσως μετά φθάνουμε στη ΝΑΟΥΣΑ, όπου στην κεντρική πλατεία Καρατάσου θα απολαύσουμε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και το τοπικό έθιμο «ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕΣ» που οργανώνει ο Δήμος της πόλης. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο, με μικρό ενδιάμεσο σταθμό την πόλη της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Ακολουθεί εορταστικό αποκριάτικο δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με ζωντανή μουσική, διανυκτέρευση.
3η ημέρα
Μετά το πρωινό και ανάβαση στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ μέχρι την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, για να απολαύσουμε πανοραμικά την περιοχή και το Θερμαϊκό κόλπο, ακολουθεί μικρή επίσκεψη στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, για το εορταστικό σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, από τη γνωστή διαδρομή, με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE 4* στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

  • Ημιδιατροφή (2 πρωινά - 2 δείπνα, το ένα εορταστικό με ζωντανή μουσική).

  • Γεύμα σε μπουφέ με σαρακοστιανά την Καθαρή Δευτέρα.

  • Αρχηγός - συνοδός.

  • Φ.Π.Α.

  • Φόρος διαμονής.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε Δίκλινο

168 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3ο άτομο έως 12 ετών

65 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε Μονόκλινο

206 €