ΚΥΘΗΡΑ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ

11/06 ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Τιμή από: 128 €

Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η ημέρα

 Αναχώρηση νωρίς το πρωί από ΑΘΗΝΑ, με προορισμό τη ΝΕΑΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας από τη νέα εθνική οδό ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, με ενδιάμεση στάση στο ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, μας οδηγεί το μεσημέρι στο λιμάνι της ΝΕΑΠΟΛΗΣ, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για ΚΥΘΗΡΑ, άφιξη, μεταφορά στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

2η ημέρα
Πρωινό και γνωριμία με το νησί. Ξεκινάμε με επίσκεψη στο ΛΙΒΑΔΙ με τη μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα των Βαλκανίων, με δέκα τρία τόξα και συνεχίζουμε με τη ΧΩΡΑ με το βενετσιάνικο χρώμα τα γραφικά δρομάκια και το ΚΑΣΤΡΟ. Το μεσημέρι καταλήγουμε στο ΚΑΨΑΛΙ το γραφικό λιμάνι με τους δυο πανέμορφους κολπίσκους, παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ, ενώ το απόγευμα θα γνωρίσουμε το ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ, ένα καταπράσινο χωριό με τα τρεχούμενα νερά και το μικρό καταρράκτη που θα μας κρατήσει για λίγο κοντά του για να απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ. Κλείνουμε την ημέρα μας με τον ΑΒΛΕΜΟΝΑ, ίσως το πιο όμορφο χωριό των Κυθήρων, στα ανατολικά του νησιού, παραθαλάσσιο, με γραφικούς κολπίσκους, με την παραλία της Παλαιόπολης να δεσπόζει, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.
3η ημέρα

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι του ΔΙΑΚΟΦΤΙ. Στη διαδρομή μας συναντήσουμε και θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο χωριό και εμπορικό κέντρο του νησιού, τον ΠΟΤΑΜΟ. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΝΕΑΠΟΛΗ. Πορεία επιστροφής για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσο σταθμό την επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται με μικρές στάσεις καθοδόν, άφιξη το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ROMANTICA 3*, στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ.

  • 2 πρωινά σε μπουφέ.

    • Εισιτήρια F/B από και προς τα ΚΥΘΗΡΑ.
  • Αρχηγός - συνοδός.

  • Φ.Π.Α.

  • Φόρος διαμονής.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε Δίκλινο

159€

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3 άτομο έως 12 ετών

145 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε Μονόκλινο

204 €

Σημείωση: Οι πιο πάνω τιμές ισχύουν για κρατήσεις εως 15.05.22