ΤΗΝΟΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 11/06

Τιμή από: 185€

Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η ημέρα

Αναχώρηση στις 06:00 για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΤΗΝΟ. Μετά από τετράωρο θαλάσσιο ταξίδι φθάνουμε στο νησί της Μεγαλόχαρης. Επίσκεψη στον Ιερό Ναό της Παναγίας και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά στη ΧΩΡΑ. Ακολουθεί τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο σε μπουφέ, διανυκτέρευση.

2η ημέρα

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός η Ιερά Μονή Κεχροβουνίου, το μοναστήρι όπου μόνασε η Αγία Πελαγία. Προσκύνημα και επίσκεψη στο κελί της Αγίας, χάρις στο όραμα της οποίας έγινε η εύρεση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας. Ακολουθεί το χωριό ΒΩΛΑΚΑΣ, ένα μεσαιωνικό καθολικό χωριό, χτισμένο σε υψόμετρο 280 μέτρων, σε ένα μικρό οροπέδιο στη μέση του νησιού, με αρκετά από τα σπίτια του κτισμένα επάνω σε σφαιρικούς βράχους και συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό του Πύργου, με το νέο Μουσείο μαρμαροτεχνίας, το σπίτι - Μουσείο του σπουδαίου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και το Μουσείο Τήνιων καλλιτεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στη ΧΩΡΑ, για περιπάτους και αγορά αναμνηστικών, μέχρι την επιβίβαση μας στο πλοίο της επιστροφής νωρίς το μεσημέρι ( 12:45) για το λιμάνι της Ραφήνας. 'Αφιξη και μεταφορά στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.

  • Εισιτήρια πλοίων οικονομικής θέσης ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ.

  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΤΙΝΟS BEACH 4*.

  • Δύο πρωινά και δύο δείπνα.

  • Αρχηγός - συνοδός.

  • Φ.Π.Α.

  • Φόρος διαμονής.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε Δίκλινο

198 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3 άτομο έως 12 ετών

168 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε Μονόκλινο

243 €

Σημείωση: Οι πιο πάνω τιμές ισχύουν για κρατήσεις εως 15.05.22