ΙΚΑΡΙΑ (ΦΟΥΡΝΟΙ)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11 ΙΟΥΛΙΟΥ & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 4 ΗΜΕΡΕΣ
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση νωρίς 06:00 για το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΙΚΑΡΙΑ. 'Aφιξη το μεσημέρι, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γνωριμία με την παλιά πρωτεύουσα του νησιού, τον ΕΥΔΗΛΟ, με τα καλοδιατηρημένα νεοκλασικά, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα του νησιού τον 'Aγιο Κήρυκο, στο λιμάνι του οποίου ο επισκέπτης θα θαυμάσει το μεταλλικό άγαλμα που απεικονίζει τον Ίκαρο με τα φτερά του, την Ικαριάδα. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στα γραφικά δρομάκια, τις παλιές συνοικίες, επίσκεψη στην εντυπωσιακή εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην κεντρική πλατεία. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στην όμορφη παραλία ΘΕΡΜΑ, γνωστή για την χρυσαφένια ψιλή άμμο, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και για το βράδυ ακολουθείστε την πρόταση μας για επίσκεψη στο χωριό, Χριστός Ραχών, «Το χωριό που δεν κοιμάται ποτέ»! Έγινε γνωστό στους επισκέπτες τα τελευταία χρόνια, για τη νυχτερινή ζωή του και το ωράριο των τοπικών καταστημάτων που ανοίγουν αργά το βράδυ, συνήθεια που έχει τις ρίζες της στην εποχή των πειρατών και έκανε διάσημο το χωριό για τον «Ικαριώτικο χρόνο» . Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για να ολοκληρώσουμε τη γνωριμία με τον ΕΥΔΗΛΟ η εναλλακτικά να επακολουθήσετε την πρόταση μας για μια ΜΙΝΙ κρουαζιέρα (έξοδα ατομικά) στους ΦΟΥΡΝΟΥΣ, το θρυλικό νησί των κουρσάρων με τις μαγευτικές παραλίες του. Επιστροφή στον ΕΥΔΗΛΟ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο του Κάμπου και στο χωριό ΠΗΓΗ, το Μοναστήρι της Οσίας Θεοκτίστης από τη Λέσβο, δίπλα στο Βυζαντινό παρεκκλήσι της Μονής στη σπηλιά, την περίφημη «Θεοσκέπαστη». Αμέσως μετά φθάνουμε στο φημισμένο παραθαλάσσιο θέρετρο ΝΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Μεταφορά στο λιμάνι και απόπλους 18:00 για ΠΕΙΡΑΙΑ, άφιξη και μεταφορά στα σημεία αναχώρησης.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ' άτομο)

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση
μονόκλινου δωματίου
Τρίτο άτομο
έως 12 ετών
245€ + 72€ 228€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΙΚΑΡΙΑ και αντίστροφα.
  • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο ATHERAS 3* .
  • Τρία πρωινά σε μπουφέ.
  • Μεταφορές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ:

Αναχώρηση/ΕπιστροφήΤαξίδιΏρες
11/07 Πειραιάς - Εύδηλος 07:15 - 14:05
14/07 Εύδηλος - Πειραιάς 19:50 - 02:20 (+1)
28/08 Πειραιάς - Εύδηλος 07:15 - 14:05
31/08 Εύδηλος - Πειραιάς 23:35 - 05:30 (+1)