ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 13 AΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 4 ΗΜΕΡΕΣ

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:30 από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και της ΛΑΡΙΣΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την ιστορική ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ, στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βέρμιου. Επίσκεψη, προσκύνημα και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Θεσσαλονίκη. Χρόνος ελεύθερος, για την πρώτη γνωριμία με την πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, στη ΣΟΥΡΩΤΗ, όπου βρίσκεται και ο τάφος του ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ, προσκύνημα και επιστρέφουμε στην πόλη της Θεσσαλονίκης, για να ξεκινήσουμε την περιήγηση - γνωριμία με την πόλη και τα αξιοθέατα, (ΚΑΜΑΡΑ – ΡΟΤΟΝΤΑ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ). Στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί μπορείτε να επισκεφθείτε το ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ η το ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ και να περπατήσετε στην παραλία του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μια συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων. Θα επισκεφθούμε το ‘’πρώτο πόδι΄΄ της χερσονήσου της Χαλκιδικής, Πρώτος σταθμός η πανέμορφη ΑΦΥΤΟΣ και ακολουθεί το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ με την υπέροχη παραλία, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Η ημέρα μας θα κλείσει ευχάριστα με τον απογευματινό καφέ στα ΛΟΥΤΡΑ. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για την παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Ακολουθεί πορεία επιστροφής προς την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη νωρίς το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ' άτομο)

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση Μονόκλινο
δωματίου
Τρίτο άτομο
έως 12 ετών
189€ + 60€ 179€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στη Θεσσαλονίκη.
  • Ημιδιατροφή, τρία πρωινά και τρία δείπνα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής