ΚΥΘΗΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 3 ΗΜΕΡΕΣ
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί από ΑΘΗΝΑ, με προορισμό τη ΝΕΑΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας από τη νέα εθνική οδό ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, με ενδιάμεση στάση στο ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, μας οδηγεί το μεσημέρι στο λιμάνι της ΝΕΑΠΟΛΗΣ, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για ΚΥΘΗΡΑ, άφιξη, μεταφορά στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και γνωριμία με το νησί. Ξεκινάμε με επίσκεψη στο ΛΙΒΑΔΙ με τη μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα των Βαλκανίων, με δέκα τρία τόξα και συνεχίζουμε με τη ΧΩΡΑ με το βενετσιάνικο χρώμα τα γραφικά δρομάκια και το ΚΑΣΤΡΟ. Το μεσημέρι καταλήγουμε στο ΚΑΨΑΛΙ το γραφικό λιμάνι με τους δυο πανέμορφους κολπίσκους, παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ, ενώ το απόγευμα θα γνωρίσουμε το ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ, ένα καταπράσινο χωριό με τα τρεχούμενα νερά και το μικρό καταρράκτη που θα μας κρατήσει για λίγο κοντά του για να απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ. Κλείνουμε την ημέρα μας με τον ΑΒΛΕΜΟΝΑ, ίσως το πιο όμορφο χωριό των Κυθήρων, στα ανατολικά του νησιού, παραθαλάσσιο, με γραφικούς κολπίσκους, με την παραλία της Παλαιόπολης να δεσπόζει, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι του ΔΙΑΚΟΦΤΙ. Στη διαδρομή μας συναντήσουμε και θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο χωριό και εμπορικό κέντρο του νησιού, τον ΠΟΤΑΜΟ. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΝΕΑΠΟΛΗ. Πορεία επιστροφής για ΑΘΗΝΑ με μικρές στάσεις καθοδόν, άφιξη το βράδυ

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ' άτομο)

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση
μονόκλινου δωματίου
Τρίτο άτομο
έως 12 ετών
159€ + 45€ 145€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILOXENIA 3*, στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ.
  • Δύο πρωινά σε μπουφέ.
  • Εισιτήρια F/B από και προς τα ΚΥΘΗΡΑ.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής

09 - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ