ΣΥΡΟΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 3 ΗΜΕΡΕΣ

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση στις 06:00 και αναχώρηση για το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΣΥΡΟ. 'Αφιξη στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ, χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο ΓΑΛΗΣΣΑ, ένα από τα ωραιότερα θέρετρα του νησιού. Χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, δείπνο σε μπουφέ, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού. Ξεκινάμε από την ορθόδοξη εκκλησία της Ανάστασης με τον γαλάζιο τρούλο να δεσπόζει ψηλά στο λόφο, με εκπληκτική θέα στην πόλη και στο πέλαγος και συνεχίζουμε με την ΑΝΩ ΣΥΡΟ χτισμένη αμφιθεατρικά στο λόφο του Σαν Τζώρτζη με την ομώνυμη Καθολική Μητρόπολη του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Aμέσως μετά θα γνωρίσουμε την ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ, χτισμένη και αυτή όπως η ʼνω Σύρος αμφιθεατρικά με νεοκλασικά κτίρια και αρχοντικά που ξεκινούν από τους δύο λόφους και κατεβαίνουν ως το λιμάνι. Εντυπωσιακή πόλη με την πλακόστρωτη πλατεία Μιαούλη και το Δημαρχείο της σε σχέδια του ΤΣΙΛΕΡ, τον ανδριάντα του Μιαούλη, τους φοίνικες και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ, που μοιάζει με μικρογραφία της ΣΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ, να είναι τα σπουδαιότερα σημεία ενδιαφέροντος που σήμερα θα γνωρίσουμε. Χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικά , επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, δείπνο σε μπουφέ, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και συνεχίζουμε την περιήγηση - γνωριμία με το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Η διαδρομή μας περνά από πολύ όμορφα χωριά της Σύρου, όπως η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ (η χιλιοτραγουδισμένη ΝΤΕΛΑΚΡΑΤΣΙΑ) μια από τις ωραιότερες περιοχές, με γραφική ακρογιαλιά και θαυμάσιες νεοκλασικές βίλες. Ακολουθεί ο ΜΕΓΑΣ ΓΙΑΛΟΣ, πριν καταλήξουμε στον ΑΖΟΛΙΜΝΟ, όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Καταλήγουμε στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πειραιά, άφιξη και μεταφορά στην Αθήνα στα σημεία εκκίνησης.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ' άτομο)

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση
μονόκλινου δωματίου
Τρίτο άτομο
έως 12 ετών
215€ + 50€ 195€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης, ΠΕΙΡΑΙΑ - ΣΥΡΟ & αντίστροφα, επιβατών και πούλμαν.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Dolfin Bay 4* στo ΓΑΛΗΣΣΑ.
  • Δύο πρωινά και δύο δείπνα, σε πλούσιο μπουφέ.
  • Δωρεάν αναψυκτικά, post mix, μπύρα draft, κρασί χύμα, νερό.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής

09 - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ