ΠΑΤΜΟΣ (ΛΕΙΨΟΙ)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 5 ΗΜΕΡΕΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 12:30 για το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους (14:00) για ΠΑΤΜΟ, άφιξη 22:00, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

2η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και γνωριμία - περιήγηση με το νησί. Θα επισκεφθούμε το ΙΕΡΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, για να ακολουθήσει η επίσκεψη μας στη ΧΩΡΑ και στη ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο προαιρετικά, διαν/ση.

3η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ημέρα ελεύθερη να την αξιοποιήσετε με περιπάτους η κολύμπι η εναλλακτικά να ακολουθήσετε την πρόταση μας για προαιρετική εκδρομή (έξοδα ατομικά ) στους ΛΕΙΨΟΥΣ, ένα μικρό νησί με ιδιαίτερη ομορφιά και αρχιτεκτονική, με το λευκό και το μπλε να κυριαρχεί και να δένει αρμονικά με το γαλάζιο της Θάλασσας που το περιβάλει. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε και την ιστορική Παναγία του Χάρου με τη θαυματουργή εικόνα των Κρίνων. Η παραλία Λιεντού είναι αυτή που θα μας ‘’φιλοξενήσει΄΄ και θα μας δώσει τη δυνατότητα για κολύμπι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διαν/ση.

4η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη ΜΟΝΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ και συνεχίζοντας την περιήγησή μας φθάνουμε στα ΛΟΥΚΑΚΙΑ, στην εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ. Επιστροφή στη ΧΩΡΑ, χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα αναχώρησης του πλοίου (23:59) , για το λιμάνι του Πειραιά.

5η ΗΜΕΡΑ: 'Αφιξη το πρωί (08:10) και μεταφορά στην Αθήνα, στα σημεία εκκίνησης.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ' άτομο)

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση
μονόκλινου δωματίου
Τρίτο άτομο
έως 12 ετών
258€ + 60€ 235€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΤΜΟ και αντίστροφα σε οικονομικές η αριθμημένες θέσεις.
  • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο, 2* / 3*.
  • Τρία πρωινά.
  • Μεταφορές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής

09 - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ