4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 14-17/06/19 ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Τιμή πώλησης με έκπτωση
Τιμή από: 225,00 €

local_shipping

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Συνάντηση νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας (REX ΠΑΝΕΠΙ-ΣΤΗΜΙΟΥ) και αναχώρηση για την πανέμορφη Κεφαλονιά. Με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στο λιμάνι της Πάτρας, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το γραφικό λιμάνι της Σάμης. Άφιξη και συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του νησιού, το όμορφο Αργοστόλι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και δείπνο προαιρετικά, σε ένα από τα πολλά ταβερνάκια της πόλης.
2Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό Σπήλαιο της Δρογκαράτης, την όμορφη κωμόπολη της Σάμης με το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγ.Ευφημίας. Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Μοναδική και η διαδρομή της επιστροφής, αφού μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε την ιστορική χερσόνησο της Άσσου με το ενετικό κάστρο και φωτογραφίσουμε την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.
3Η ΗΜΕΡΑ: Επίσκεψη στο Ενετικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου, το μοναστήρι του Αγ.Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού-προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Επόμενος σταθμός, ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε τα τοπικά κρασιά (Ρομπόλα) .Συνεχίζουμε για τα όμορφα χωριά του δήμου Λειβαθούς με στάση στο πιο γραφικό χωριό, τα Κουρκουμελάτα. Λίγο αργότερα καταλήγουμε στην πιο τουριστική ίσως περιοχή της Κεφαλονιάς, την πανέμορφη Σκάλα. Παραμονή - επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο Αργοστόλι. Διαν/ση.
4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και λίγος χρόνος ελεύθερος για αγορές αναμνηστικών και τελευταίους περιπάτους, στο γραφικό Λιθόστρωτο της πόλης. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο, Καταβόθρες και ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στην Λάσση με τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού. Με ενδιάμεση στάση για γεύμα προαιρετικά, καταλήγουμε στο λιμάνι του Πόρου, για να αποχαιρετήσουμε την Κεφαλονιά με την επιβίβαση μας στο πλοίο, άφιξη και συνεχίζουμε για Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

• Μεταφορές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Εισιτήρια πλοίου από και προς Κεφαλονιά.
• Τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 3*.
• Κεφαλλονίτης αρχηγός - ξεναγός.
• Φόρος διαμονής.
• Φ.Π.Α.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε Δίκλινο

225 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3ο άτομο έως 12 ετών

140 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε Μονόκλινο

275

Ρωτήστε μας


Χαρακτήρες που γράφηκαν:
  • Breath Taking Athens