ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 08:15 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και μέσω ΛΑΜΙΑΣ - ΔΟΜΟΚΟΥ – ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ φθάνουμε στην πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, παραμονή - επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα ανηφορίσουμε στους ιερούς βράχους των ΜΕΤΕΩΡΩΝ για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ . Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε τα ορεινά χωριά των Τρικάλων, ΠΥΛΗΕΛΑΤΗΠΕΡΤΟΥΛΙ, με το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο, σε μια περιοχή που θυμίζει Ελβετικό τοπίο, με την ΕΛΑΤΗ χτισμένη αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα σε υψόμετρο 920 μέτρων στο όρος Κόζιακας. Γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ για περιπάτους. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Καρδίτσας , στάση, επίσκεψη και συνεχίζουμε για τα ειδυλλιακά τοπία της ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, που βρίσκεται σε υψόμετρο 750 μέτρων και έχει έκταση 25.000 περίπου στρεμμάτων. Ακολουθώντας μια πολύ όμορφη καταπράσινη διαδρομή ανατολικά της λίμνης, φθάνουμε στο νότιο άκρο της, που βρίσκεται το φράγμα με μήκος 220 μέτρα και ύψος 83 μέτρα. Νωρίς το μεσημέρι καταλήγουμε στην ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση σε καφέ της Εθνικής οδού ΛΑΜΙΑΣ - ΑΘΗΝΑΣ, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση
        μονόκλινου δωματίου
      3o άτομο ως 12 ετών
149€ + 42€ 135€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή – (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΚOSTA FAMISSI 4* στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.
  • Δύο πρωινά και δύο δείπνα .
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.