ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ - ΜΕΘΩΝΗ – ΠΥΛΟΣ - ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 08:30 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ και συνεχίζουμε μέσω ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΙΣΑΡΙ, για να φθάσουμε στην περιοχή της ΒΑΣΤΑΣ και να επισκεφθούμε την ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, το εκκλησάκι που στη σκέπη του έχουν φυτρώσει πανύψηλα δένδρα, ενώ από τα θεμέλια τρέχουν γάργαρα νερά. Γεύμα προαιρετικά και η διαδρομή συνεχίζεται για τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. 'Αφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μια όμορφη εκδρομή ξεκινά στο Ν.Δ άκρο της Πελοποννήσου. Πρώτος σταθμός η ΜΕΘΩΝΗ, η πόλη με το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ, από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ και το θαυμάσιο ακρόπυργο και ακολουθεί η γραφική και γοητευτική κωμόπολη ΠΥΛΟΣ. Κτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, βλέποντάς την από το λιμάνι σου δίνει την αίσθηση νησιού. Επίσκεψη στο επιβλητικό μνημείο των «ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ», επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ, επίσκεψη στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, πολιούχο της πόλης, χρόνος ελεύθερος, δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια πολύ γραφική διαδρομή μας οδηγεί στην ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, με τη μοναδική θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο, σ’ έναν απάνεμο κόλπο στα πόδια του Ταΰγετου, απέναντι από το καταπράσινο νησάκι Μερόπη ή Αμυγδαλόνησος. Η γοητευτική παλιά πόλη με τους αναστηλωμένους πύργους, οι βοτσαλωτοί κολπίσκοι με τις ελιές και τα κυπαρίσσια, τα πετρόχτιστα χωριά του Ταΰγετου μαγνητίζουν τους φυσιολάτρες που έχουν κάνει την όμορφη αυτή πύλη της Μεσσηνιακής Μάνης έναν ξεχωριστό προορισμό. Παραμονή, επίσκεψη και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή διαδρομή, με μικρές ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη νωρίς το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση
      μονόκλινου δωματίου
     3o άτομο ως 12 ετών
178€ + 55€ 160€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές πούλμαν.
  • Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHARAE PALACE 4* .
  • Δύο πρωινά και δύο δείπνα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.