ΒΟΛΟΣ - ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΜΗΛΙΕΣ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΧΑΝΙΑ - ΔΗΜΙΝΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 08:30, περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου ημίωρη στάση και συνεχίζουμε για ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, επίσκεψη του ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ. Νωρίς το μεσημέρι άφιξη στο ΒΟΛΟ, γεύμα προαιρετικά και ακολουθεί επίσκεψη στη γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά την ευρύτερη περιοχή του Παγασητικού και την πόλη του ΒΟΛΟΥ. Το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στα πηλιορείτικα χωριά. Πρώτος σταθμός οι ΜΗΛΙΕΣ, παραδοσιακός οικισμός στη νότια του Πηλίου, σε ύψος 400 μέτρων, ιδιαίτερη πατρίδα του ΑΝΘΙΜΟΥ ΓΑΖΗ και το τέρμα της σιδηροδρομικής γραμμής του ιστορικού ‘’ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ’’ . Ακολουθεί η γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τη μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, ενώ λίγο αργότερα φθάνουμε στα ΧΑΝΙΑ, όπου θα περπατήσουμε και θα γευματίσουμε προαιρετικά, ολοκληρώνοντας έτσι την ‘’περιπλάνηση μας’’ στο ΠΗΛΙΟ. Επιστροφή στην πόλη του ΒΟΛΟΥ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο , διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο του Διμηνίου, που έγινε αρχικά γνωστός από τα λείψανα του νεολιθικού οικισμού πάνω στο λόφο. Τα τελευταία χρόνια έχει αποκαλυφθεί και πολύ σημαντικός μυκηναϊκός οικισμός, που ταυτίζεται με την αρχαία Ιωλκό, έχουν ανασκαφεί καλοχτισμένα σπίτια δεξιά και αριστερά από έναν μεγάλο δρόμο. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στο ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ για γεύμα προαιρετικά.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση
    μονόκλινου δωματίου
    3o άτομο ως 12 ετών
158€ + 45€ 140€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξεν/χείο PARK 4* του ΒΟΛΟΥ .
  • Δύο πρωινά και δύο δείπνα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.