Η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ......ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΑΒΑΛΑ - ΞΑΝΘΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΔΡΑΜΑ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

24-27/12, 30-02/01, 06-09/01

Τιμή από: 198 €

Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η ημέρα

Αναχώρηση 08:00 από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, γεύμα προαιρετικά και μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, παρακάμπτουμε τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Χρόνος ελεύθερος, περίπατοι γνωριμίας, Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα

Πρωινό και επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ, ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα σπήλαια της χώρας μας, με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 14 μ., που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο, λίγο αργότερα θα φθάσουμε στη ΔΡΑΜΑ, όπου ο χώρος του Δημοτικού κήπου και η Πλατεία Ελευθερίας, μεταμορφώνονται σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, έτσι όπως το ονειρεύονται τα παιδιά μέσα από τα παραμύθια, με εικόνες μοναδικές - εορταστικές για μικρούς και μεγάλους. Eπιστροφή το απόγευμα στην ΚΑΒΑΛΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

3η ημέρα

Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ, δύο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων, ενώ λίγο αργότερα θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε και την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Η διαδρομή της επιστροφής το απόγευμα, πανέμορφη αφού περιλαμβάνει τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ. Δείπνο στο ξενοδοχείο και περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.

4η ημέρα

Πρωινό και πορεία επιστροφής, με δύο σημαντικές, παρακάμψεις - επισκέψεις , στον αρχαιολογικό χώρο των ΦΙΛΙΠΠΩΝ και τον αρχαιολογικό της Αμφίπολης. Ακολούθως μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ και ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «ΕSPERIA» 3* στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ.

  • Τρία πρωινά σε μπουφέ και τρία δείπνα.(Εορταστικό το δείπνο στις 24/12 και 31/12)

  • Αρχηγός - Συνοδός

  • Φ.Π.Α.

  • Φόρος διαμονής

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε Δίκλινο

198 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3ο άτομο έως 12 ετών

190 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε Μονόκλινο

258 €

espa 2021e-genius.gr ...intelligent web software