Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

 
 

Για κάθε μετακίνηση σας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να οργανώσετε με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας την οδική εκδρομή σας, τη μεταφορά του προσωπικού σας,το μπάτσελορ σας, της παρέας σας,τη σχολική σας εκδρομή, πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με τη συνέπεια ενός γραφείου με εμπειρία 30 ετών. Ο ανανεωμένος και σύγχρονος στόλος καθώς και το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία.

Το KORONATRAVEL διαθέτει λεωφορεία χωρητικότητας από 9 έως 62 θέσεις με:

Ο στόλος της KORONA TRAVEL αποτελείται συνολικά από 16 σύγχρονα τουριστικά λεωφορεία MERCEDES-BENZ και SETRA, όλα τελευταίας γενιάς και αντιρρυπαντικής τεχνολογίας euro 5 και euro 6. Ιδιαιτερη προσοχή έχει δοθεί στον τομέα της υγιεινής,της ασφάλειας καθώς είναι εξοπλισμένα με συστήματα ABS, ESP, GPS, PARKTRONIC καθώς και GPS σύστημα παρακολούθησης.

Όλα τα λεωφορεία της εταιρείας μας φυλάσσονται σε στεγασμένες εγκαταστάσεις και ακολουθούν πάντα την προβλεπόμενη συντήρηση του κατασκευαστή.

Η εταιρεία μας μόνο κατά την τελευταία 2ετια έχει επενδύσει σε 4 τουριστικά λεωφορεία Mercedes Benz, Setra καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών μας από 9 έως 60 θέσεων.

Στόχος μας να ικανοποιούμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες προσφέροντας όσο το δυνατόν τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στις πιο προσιτές τιμές κερδίζοντας με συνέπεια και αξιοπιστία την εμπιστοσύνη όλων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ:

ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΛΙΜΑΝΙΑ

VIP ΑΤΟΜΩΝ

ΣΤΕΛΕΧΩΝ-ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΣΧΟΛΕΙΑ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ