• ΑΘΗΝΑ

 • ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

 • ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

 • ΒΙΕΝΝΗ

 • ΜΠΡΝΟ

 • ΠΡΑΓΑ

Κρατήσεις κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλ. 210.92.33.333

Ανακοίνωση

Μαζί καλωσορίζουμε την επόμενη ημέρα με αισιοδοξία. Ξεκινάμε πάλι τα δρομολόγιά μας για να σας προσφέρουμε μια ασφαλή ταξιδιωτική εμπειρία από Ελλάδα προς Ουγγαρία, Σλοβακία, Τσεχία και επιστροφή. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις γύρω από τα θέματα υγείας και υγιεινής και έχουμε προσαρμόσει τις διαδικασίες μας. Η ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού μας παραμένει πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας.

Για κρατήσεις θέσεων και αποστολή δεμάτων επικοινωνήστε στο τηλέφωνο  +302109233333 και στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Η εταιρία Korona Travel επί 30 έτη πραγματοποιεί την μεταφορά από Αθήνα-Βουδαπέστη-Μπρατισλάβα-Βιέννη-Μπρνο-Πράγα καθώς και μεταφορές από και προς Ostrava με ασφάλεια αξιοπιστία και συνέπεια.

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ προς ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΣΕΧΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ προς ΕΛΛΑΔΑ

Οι ταξιδιωτικές οδηγίες και οι περιορισμοί αλλάζουν συνεχώς, συνεπώς συνιστάται στους επιβάτες να επικοινωνήσουν με την Πρεσβεία τους ή και να επισκεφθούν τις σελίδες των Αρμόδιων Αρχών για περαιτέρω ενημερώσεις, πριν από το ταξίδι τους.

*Τα δρομολόγια της Ostravas πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΜΑΤΩΝ

Ως μέρος της τακτικής λεωφορειακής γραμμής από την Αθήνα προς την Βουδαπέστη-Μπρατισλάβα- Βιέννη- Μπρνο- Οστράβα-Πράγα και πίσω, παρέχουμε την υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών, μικροδεμάτων και μεγαλύτερων αντικειμένων (π.χ. ποδήλατα, τηλεοράσεις κ.λπ.), ακόμη και ασυνόδευτων. Η διαθεσιμότητα αυτής της υπηρεσίας εξαρτάται από πολλές διαφορετικές παραμέτρους και ως εκ τούτου δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη, αλλά αποτελεί πάντα αντικείμενο μεμονωμένης συμφωνίας. Τα δέματα προς αποστολή πρέπει να μεταφέρονται στο προκαθορισμένο ή συμφωνημένο μέρος για την κάθε πόλη. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας.

Παράδοση δεμάτων προς αποστολή 

 • Πραγματοποιείται μία ημέρα πριν από την αναχώρηση του δρομολογίου στο γραφείο του Korona Travel, το οποίο βρίσκεται στην διεύθυνση Λαγουμιτζή 65,Νέος Κόσμος (πλησίον μετρό και τραμ).

 • Σας συνιστούμε να ελέγχετε τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας και τη δυνατότητα παράδοσης των δεμάτων προς αποστολή εκ των προτέρων τηλεφωνικά.

 • Κατά την παράδοση ο αποστολέας υποχρεούται να υποδείξει δελτίο ταυτότητας, να κοινοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και το όνομα και το κινητό του παραλήπτη και να υπογράψει μια δήλωση του περιεχομένου των αποσκευών, συμπληρωμένης από εμάς (εάν πρόκειται για κλειστές αποσκευές ή δέμα).

 • Τα δέματα θα παραδοθούν μέσα στις επόμενες 2 ημέρες (δηλαδή 2 ημέρες αργότερα). Οι αποσκευές και τα δέματα ζυγίζονται στο γραφείο μας και κοστολογούνται με 2.5€/kg (3€/kg για Οστράβα και Βιέννη), με ελάχιστη συνολική χρέωση 15€. Ηλεκτρονικές συσκευές, μουσικά όργανα, ποδήλατα κλπ χρεώνονται βάσει τιμοκαταλόγου και κατόπιν συμφωνίας.

 • Δεχόμαστε ευρώ και υποστηρίζετια η πληρωμή με κάρτα.

 • Η συσκευασία αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του αποστολέα.

 • Τα δέματα μπορεί να υποβληθούν σε έλεγχο από τις τελωνειακές αρχές, γι'αυτό παρακαλούμε να μην τοποθετείτε κλειδώματα που δεν είναι εύκολο να ανοιχτούν, όπως λουκέτα.

 • Δεν επιτρέπεται η μεταφορά: αλκοόλ, τσιγάρων, φαρμάκων, χρημάτων, χρυσού και άλλων πολύτιμων αντικειμένων, ωμού κρέατος, μπαχαρικών.

 • Εάν ο παραλήπτης δεν παραλάβει τα δέματά του κατά την άφιξη του δρομολογίου υπάρχει χρέωση φυλάχτρων 3€/τεμάχιο για κάθε ημέρα, τα οποία καταβάλλονται κατά την παραλαβή. 

ΠΡΑΓΑ
Μυστηριακή και σαγηνευτική. Παραδοσιακή και σύγχρονη. Μεσαιωνικά στενά, παραμυθένια κάστρα, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και απίστευτη φυσική ομορφιά. Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα, η Πράγα είναι σίγουρα μια πόλη που πρέπει να επισκεφθείς
ΜΠΡΝΟ
Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας μετά την Πράγα και την πρωτεύουσα του κράτους της Μοραβίας, το Brno έχει μια μακρά πλούσια ιστορία που χρονολογείται από την προϊστορική εποχή. Ενώ τα στοιχεία της κομμουνιστικής εποχής εξακολουθούν να κυριαρχούν στα προάστια της πόλης.
ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ
Η  Μπρατισλάβα είναι η πρωτεύουσα της Σλοβακίας. Λέγεται επίσης και "Κόρη του Δούναβη". Είναι μια πόλη που η ιστορία της είναι επηρεασμένη από διαφορετικά έθνη και θρησκείες - Αυστριακούς, Γερμανούς, Ούγγρους, Εβραίους, Σέρβους και Σλοβάκους - παλιά πρωτεύουσα του Βασιλείου της Ουγγαρίας και τμήμα των περιοχών της μοναρχίας των Αψβούργων. Συγκαταλέγεται στις νεότερες και λιγότερο τουριστικά προβεβλημένες πρωτεύουσες της Ευρώπης παρόλο που είναι από τις ομορφότερες πόλεις που βρίσκονται πάνω στην πορεία του Δούναβη.
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Η αρχοντική πόλη που χωρίζεται από τον Δούναβη στην παλιά Βούδα και την κομψή Πέστη, είναι μία από τις ομορφότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Ακόμα και όσοι δεν την έχουν επισκεφτεί, είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν κάποια στιγμή, και όχι μόνο για μία φορά. Δεκάδες γέφυρες που στεφανώνουν τον πρωταγωνιστή Δούναβη, αρχιτεκτονικοί μπαρόκ και αρ νουβό θησαυροί, μουσεία, γκαλερί, μικρά καταστήματα για τους συλλέκτες και επώνυμοι οίκοι για τους λάτρεις της μόδας, ιδιαίτερα εστιατόρια που αναδεικνύουν την ουγγρική κουζίνα και παραμυθένια ζαχαροπλαστεία που αποθεώνουν την ουγγρική ζαχαροπλαστική.

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για πληροφορίες και προσφορές που αφορούν την Λεωφορειακή Γραμμή.

Subscribe

* indicates required

Επιλέξτε το παρακάτω πεδίο για να μπορείτε να λαμβάνετε τα μηνύματα μας.

Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα των παραληπτών πατώντας στο κάτω μέρος των μηνυμάτων μας. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τα προσωπικά σας δεδομένα παρακαλώ διαβάστε το κείμενο "Προσωπικά Δεδομένα". You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.