Skip to main content

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ KORONA TRAVEL ΕΠΙ 30 ΕΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ-ΒΙΕΝΝΗ-ΜΠΡΝΟ-ΠΡΑΓΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ OSTRAVA ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.

  Για κρατήσεις θέσεων και αποστολή δεμάτων επικοινωνήστε στο τηλέφωνο +302109233333 και στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

  Η εταιρία Korona Travel επί 30 έτη πραγματοποιεί την μεταφορά από Αθήνα-Βουδαπέστη-Μπρατισλάβα-Βιέννη-Μπρνο-Πράγα καθώς και μεταφορές από και προς Ostrava με ασφάλεια αξιοπιστία και συνέπεια.

  ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ προς ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ

  ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΣΕΧΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ προς ΕΛΛΑΔΑ

  Οι ταξιδιωτικές οδηγίες και οι περιορισμοί αλλάζουν συνεχώς, συνεπώς συνιστάται στους επιβάτες να επικοινωνήσουν με την Πρεσβεία τους ή και να επισκεφθούν τις σελίδες των Αρμόδιων Αρχών για περαιτέρω ενημερώσεις, πριν από το ταξίδι τους.

  *Τα δρομολόγια της Ostravas πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες

  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΜΑΤΩΝ

  Ως μέρος της τακτικής λεωφορειακής γραμμής από την Αθήνα προς την Βουδαπέστη-Μπρατισλάβα- Βιέννη- Μπρνο- Οστράβα-Πράγα και πίσω, παρέχουμε την υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών, μικροδεμάτων και μεγαλύτερων αντικειμένων (π.χ. ποδήλατα, τηλεοράσεις κ.λπ.), ακόμη και ασυνόδευτων. Η διαθεσιμότητα αυτής της υπηρεσίας εξαρτάται από πολλές διαφορετικές παραμέτρους και ως εκ τούτου δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη, αλλά αποτελεί πάντα αντικείμενο μεμονωμένης συμφωνίας. Τα δέματα προς αποστολή πρέπει να μεταφέρονται στο προκαθορισμένο ή συμφωνημένο μέρος για την κάθε πόλη. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας.

  Παράδοση δεμάτων προς αποστολή

  Πραγματοποιείται μία ημέρα πριν από την αναχώρηση του δρομολογίου στο γραφείο του Korona Travel, το οποίο βρίσκεται στην διεύθυνση Λαγουμιτζή 65,Νέος Κόσμος (πλησίον μετρό και τραμ).
  Σας συνιστούμε να ελέγχετε τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας και τη δυνατότητα παράδοσης των δεμάτων προς αποστολή εκ των προτέρων τηλεφωνικά.
  Κατά την παράδοση ο αποστολέας υποχρεούται να υποδείξει δελτίο ταυτότητας, να κοινοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και το όνομα και το κινητό του παραλήπτη και να υπογράψει μια δήλωση του περιεχομένου των αποσκευών, συμπληρωμένης από εμάς (εάν πρόκειται για κλειστές αποσκευές ή δέμα).
  Τα δέματα θα παραδοθούν μέσα στις επόμενες 2 ημέρες (δηλαδή 2 ημέρες αργότερα). Οι αποσκευές και τα δέματα ζυγίζονται στο γραφείο μας και κοστολογούνται με 2.5€/kg (3€/kg για Οστράβα και Βιέννη), με ελάχιστη συνολική χρέωση 15€. Ηλεκτρονικές συσκευές, μουσικά όργανα, ποδήλατα κλπ χρεώνονται βάσει τιμοκαταλόγου και κατόπιν συμφωνίας.
  Δεχόμαστε ευρώ και υποστηρίζετια η πληρωμή με κάρτα.
  Η συσκευασία αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του αποστολέα.
  Τα δέματα μπορεί να υποβληθούν σε έλεγχο από τις τελωνειακές αρχές, γι'αυτό παρακαλούμε να μην τοποθετείτε κλειδώματα που δεν είναι εύκολο να ανοιχτούν, όπως λουκέτα.
  Δεν επιτρέπεται η μεταφορά: αλκοόλ, τσιγάρων, φαρμάκων, χρημάτων, χρυσού και άλλων πολύτιμων αντικειμένων, ωμού κρέατος, μπαχαρικών.
  Εάν ο παραλήπτης δεν παραλάβει τα δέματά του κατά την άφιξη του δρομολογίου υπάρχει χρέωση φυλάχτρων 3€/τεμάχιο για κάθε ημέρα, τα οποία καταβάλλονται κατά την παραλαβή.
  Εάν ο παραλήπτης δεν παραλάβει τα δέματά του κατά την άφιξη του δρομολογίου υπάρχει χρέωση φυλάχτρων 3€/τεμάχιο για κάθε ημέρα, τα οποία καταβάλλονται κατά την παραλαβή.

  Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για πληροφορίες και προσφορές που αφορούν την Λεωφορειακή Γραμμή.

  Subscribe

  * indicates required

  Επιλέξτε το παρακάτω πεδίο για να μπορείτε να λαμβάνετε τα μηνύματα μας.

  Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα των παραληπτών πατώντας στο κάτω μέρος των μηνυμάτων μας. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τα προσωπικά σας δεδομένα παρακαλώ διαβάστε το κείμενο "Προσωπικά Δεδομένα". You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

  We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  Λαγουμιτζή 65,
  Νέος Κόσμος,
  11 744
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  +30 210 92 33 333
  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα-Παρασκευή
   09:00 π.μ. - 06:00 μ.μ.
  • Σάββατο
   09:00 π.μ. - 02:00 μ.μ.