• ΑΘΗΝΑ

  • ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

  • ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

  • ΒΙΕΝΝΗ

  • ΜΠΡΝΟ

  • ΠΡΑΓΑ

30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Η εταιρία Korona Travel επί 30 έτη πραγματοποιεί την μεταφορά από Αθήνα-Βουδαπέστη-Μπρατισλάβα-Βιέννη-Μπρνο-Πράγα καθώς και μεταφορές από και προς Ostrava με ασφάλεια αξιοπιστία και συνέπεια.

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ προς ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΣΕΧΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ προς ΕΛΛΑΔΑ

 

*Τα δρομολόγια της Ostravas πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες

ΠΡΑΓΑ
Μυστηριακή και σαγηνευτική. Παραδοσιακή και σύγχρονη. Μεσαιωνικά στενά, παραμυθένια κάστρα, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και απίστευτη φυσική ομορφιά. Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα, η Πράγα είναι σίγουρα μια πόλη που πρέπει να επισκεφθείς
ΜΠΡΝΟ
Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας μετά την Πράγα και την πρωτεύουσα του κράτους της Μοραβίας, το Brno έχει μια μακρά πλούσια ιστορία που χρονολογείται από την προϊστορική εποχή. Ενώ τα στοιχεία της κομμουνιστικής εποχής εξακολουθούν να κυριαρχούν στα προάστια της πόλης.
ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ
Η  Μπρατισλάβα είναι η πρωτεύουσα της Σλοβακίας. Λέγεται επίσης και "Κόρη του Δούναβη". Είναι μια πόλη που η ιστορία της είναι επηρεασμένη από διαφορετικά έθνη και θρησκείες - Αυστριακούς, Γερμανούς, Ούγγρους, Εβραίους, Σέρβους και Σλοβάκους - παλιά πρωτεύουσα του Βασιλείου της Ουγγαρίας και τμήμα των περιοχών της μοναρχίας των Αψβούργων. Συγκαταλέγεται στις νεότερες και λιγότερο τουριστικά προβεβλημένες πρωτεύουσες της Ευρώπης παρόλο που είναι από τις ομορφότερες πόλεις που βρίσκονται πάνω στην πορεία του Δούναβη.
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Η αρχοντική πόλη που χωρίζεται από τον Δούναβη στην παλιά Βούδα και την κομψή Πέστη, είναι μία από τις ομορφότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Ακόμα και όσοι δεν την έχουν επισκεφτεί, είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν κάποια στιγμή, και όχι μόνο για μία φορά. Δεκάδες γέφυρες που στεφανώνουν τον πρωταγωνιστή Δούναβη, αρχιτεκτονικοί μπαρόκ και αρ νουβό θησαυροί, μουσεία, γκαλερί, μικρά καταστήματα για τους συλλέκτες και επώνυμοι οίκοι για τους λάτρεις της μόδας, ιδιαίτερα εστιατόρια που αναδεικνύουν την ουγγρική κουζίνα και παραμυθένια ζαχαροπλαστεία που αποθεώνουν την ουγγρική ζαχαροπλαστική.

Κρατήσεις κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλ. 210.92.33.333