ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ 30/06, 14/7, 28/7, 13/08, 25/8, 08/09, 15/09, 22/09, 29/9, 13/10,

Λουτρά Πόζαρ – Αριδαία – Έδεσσα – Νάουσα – Βεργίνα (Αρχαιολογικός χώρος με ξενάγηση)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 30/06, 14/7, 28/7, 13/08, 25/8, 08/09, 15/09, 22/09, 29/9, 13/10, 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1η Ημέρα: Βεργίνα – Έδεσσα
Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση στις 07.00 με προορισμό (με ενδιάμεσες στάσεις) τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας όπου θα έχουμε ξενάγηση από τον τοπικό ξεναγό αρχαιολόγο. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα σε επιλεγμένη παραδοσιακή ταβέρνα.  Κατόπιν αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στην Νάουσα και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

2η Ημέρα: Λουτρά Πόζαρ – Έδεσσα 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα πανέμορφα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13χμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, λίγα χιλιόμετρα από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα.

Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε ένα μπάνιο στα ιαματικά λουτρά. Συνεχίζουμε για το Λουτράκι για μεσημεριανό φαγητό στην επιλεγμένη τοπική παραδοσιακή ταβέρνα. Απογευματινή επίσκεψη στην Έδεσσα με τους περίφημους καταρράκτες και επιστροφή και δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Νάουσα – Λιτόχωρο
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τον πανέμορφο Άγιο Νικόλαο Νάουσας για καφέ. Συνεχίζουμε για ένα από τα ομορφότερα μέρη της Μακεδονίας, το Λιτόχωρο. Η γραφική κωμόπολη ξεχωρίζει για την παραδοσιακή της αρχιτεκτονική μακεδονικού ρυθμού και τις εναλλαγές της πλούσιας βλάστησης που την περιβάλλει, σε μια εξαίσια αισθητική αρμονία. Είναι χτισμένο στην πλαγιά της ψηλότερης κορυφής του Ολύμπου (Μύτικας, 2.918 μ.) κι όμως απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη θάλασσα, αποτελώντας έτσι ιδανικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου! Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στην επιλεγμένη παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής.
Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη 21:00 και τέλος εκδρομής.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε Δίκλινο        Επιβάρυνση μονόκλινου
δωματίου
     3ο άτομο ως 12 ετών
195€ + 60€ 175€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Ημιδιατροφή (Πρωινό σε μπουφέ και βραδινό)
  • Τοπικός ξεναγός στο αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας
  • Αρχηγός – έμπειρος συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Διαφορά μονόκλινου 60€
  • Ποτά, αναψυκτικά και φιλοδωρήματα