ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΑΝΩ ΧΩΡΑ - ΕΛΑΤΟΥ ΤΡΙΚΟΡΦΟ - ΙΤΕΑ - ΑΡΑΧΩΒΑ

2 ΗΜΕΡΕΣ 11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Τιμή από: 88,00 €

Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΑΝΩ ΧΩΡΑ - ΕΛΑΤΟΥ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Αναχώρηση 07.30 από Ομόνοια και  08.00 από το γραφείο μας για Ισθμό όπου στάση για καφέ. Αναχωρούμε για Ρίο – Αντίρριο και από εκεί για Ναύπακτο. Προορισμός μας τα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας. Μέσα από ονειρεμένη και καταπράσινη διαδρομή θα περάσουμε από τα γραφικά χωριουδάκια Λιμνίτσα, Τερψιθέα, Ελατού για να φθάσουμε στο κεφαλοχώρι της Ορεινής Ναυπακτίας την Άνω Χώρα με το πανέμορφο τοπίο που θυμίζει Ελβετικές Άλπεις. Οι περίπατοι στο οξυγόνο του μαγευτικού βουνού και στα καλντερίμια του μικρού χωριού θα μας αναζωογονήσουν. Γεύμα στην Ελατού, πνιγμένη στο πράσινο. Μετά την περιήγησή μας στα χωριά αναχωρούμε για το ξενοδοχείο μας στη Ναύπακτο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΤΡΙΚΟΡΦΟ - ΙΤΕΑ - ΑΡΑΧΩΒΑ
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Ιερά Μονή Αγ. Αυγουστίνου & Σεραφείμ Σαρώφ (Τρίκορφο Δωρίδας). Μόλις 18km από την Ναύπακτο συναντάμε το επιβλητικό μοναστήρι παγκοσμίως ξακουστό για το μεγαλύτερο καμπαναριό παγκοσμίως με τα 400 σήμαντρα και τις 62 καμπάνες! όπου είναι αφιερωμένο στον θαυματουργό μεγάλο Ρώσο Άγιο Σεραφείμ του Σαρώφ. Μετά την επίσκεψη μας συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την Ιτέα, όπου θα έχουμε γεύμα. Στη συνέχεια στάση στην Αράχωβα για καφέ και τέλος επιστροφή στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές με κλιματιζόμενο πολυτελές πούλμαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής

  • 2 διανυκτερεύσεις στην Ναύπακτο, στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο HOTEL NAFPAKTOS 3*

  • Πρωινό στο ξενοδοχείο

  • Αρχηγός του γραφείου

  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και πάρκα καθώς και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

  • Φόρος διανυκτέρευσης που δίνεται απευθείας στο ξενοδοχείο 1,5 € ανά δωμάτιο/ ανά διαν/ση

ΤΙΜΗ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ σε Δίκλινο

88 €

ΤΙΜΗ Μονόκλινου

125 €

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κρατήσεις θέσεων πραγματοποιούνται μόνο με προκαταβολή ίση με το 1/3 της αξίας της εκδρομής. Η εξόφληση γίνεται μέχρι 5 ημέρες πριν την αναχώρηση και καμία ακύρωση δεν γίνεται δεκτή ούτε επιστροφή χρημάτων